05 May, 2017

Bila 4 Tahun Ditinggalkan...




Masha Allah dah lama aku tinggalkan blog ni. Sorry weyh. Betul-betul sibuk. * Acah je. Huhu. 


Untuk makluman , ni entry pertama tahun 2017. Perghhhh.. Ni nak masuk tengah tahun dah nii.. Ish ish ish... Entah-entah takde sapa nak lalu blog ni dah. Huhu..

 Ok ok lets straight to the forward la ye... Aku dah hias sikit blog ni. Hihihihi. Tadaaaaaaaa..... Denim template je.... Saja nak tukar.. Tapi kannn... Problem kat sini adalah aku dah 4 tahun tak berblogging. Jadi sistem blogger dan google dah banyak upgrade sampai terkial-kial nak cari koding haaaa... *Nak nangis sat sebab dah tak pro edit blog macam dulu. Huwaaaaaaa...

 Jadi di sini ingin hamba katakan *cewahhh , yang hamba mungkin masih berblogging cuma tidak seaktif setangkas seperti dahulu kala.

 Lepastu kann... kenapa aku dah tak ada link nuffnang dengan churp-churp eh? Ke memang wifi U sekat.?? . Huhu

DIA CAKAP SENYUM SIKIT :)

No comments: